Сузанита си показа всички татуси

Гласувайте за статията
От тялото на Сузанита нищо не остава скрито

Екстравагантната старлетка Сузанита си показа всичко татуирано по тялото ѝ – пише в. „България днес“. Невръстната девойка пусна провокативна снимка от плажа, на която за пръв път феновете видяха всички татуси по детската ѝ фигурка – отбелязва изданието.

Сузанита за пореден път провокира с фотос, на който е върху кърпата си в предизвикателна поза и допряла закачливо пръстче до напомпаните си устри. От хиалурона в джуките на Сузи дори татко ѝ – известният изпълнител Орхан Мурад, призна пред изданието, че щерка му е сгрешила и повече Сузи няма да пипа устните си, но за татусите няма мнение.

Феновете на 16-годишната певица веднага поискаха да узнаят какъв стих Сузанита е татуирала на едното си бедро, тъй като четири реда поезия заемат почти целия крак на лолитката.
Броят на татусите по тялото на Сузи продължава стремглаво да расте и тя вече е заприличала на коледна елха. В старанието си да привлече мъжкото внимание към себе си Сузанита не спира с интервенциите по тялото си. След като се снима, че пее на участие по бикини и друса задник, малката лолитка отново показа бедрата си, за да се похвали с новите си татуировки. Сузи чака с нетърпение да навърши 18 години, за да се снима легално в мъжката библия „Плейбой“. Тъй като до тогава има още цели 2 години, а тя е нетърпелива, все по-често открехва аудиторията към голотиите си в мрежата.

Сузанита пусна провокативна снимка от плажа

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар