Разкриха мястото: Ето къде се снима новият формат „Игри на волята“! (виж тук)

Разкриха мястото: Ето къде се снима новият формат „Игри на волята“! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Ето къде се снима „Игри на волята“!

Отдалеченият и таен плаж „Липите“ на родното Черноморие вече е окупиран за снимките на най-новото предаване на Нова телевизия „Игри на волята“. Както знаем, то ще замести спреният тази година Вип Брадър и ще стартира по Нова телевизия през есента.

Игри на волята

Ето къде е мястото, където ще се борят участниците в „Игри на волята“

До мястото около Синеморец може да се стигне само пеша след около половинчасов преход.

Първоначално желанието на продуцентите е проектът да се снима в Мексико. Отказват се, защото бюджетът набъбва драстично и се спират на вариант за български плаж.

Героите в предаването вече са избрани и се подготвят усилено за изпитанията. Звезди в предаването, както стана ясно по-рано, няма да има, пише вестник „България Днес“.

Наградата е 200 000 лева, а записалите се за кастинг са хиляди. Водеща ще бъде Алекс Сърчаджиева, която вече снима визитката на предаването. Все още не става ясно дали ще има друг водещ и дали в неговата роля ще влезе Азис.

Другият въпрос, който мъчи зрителите, е дали в предаването ще има известни личности или ще заложат само на обикновени хора. Без съмнение наличието на „звезди“ на екрана е гаранция за висок рейтинг. Още повече, когато трябва да преодоляват препятствия.

Дали обаче на родните випове ще им стиска да изпробват силите и уменията си, предстои да разберем до месеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар