Катрин Вачева жестоко обиди новите манекенки! (виж как ги подреди)

Гласувайте за статията

Катрин Вачева подреди добре родни красавици, напъващи се за модели и манекени!

Моделът Катрин Вачева сподели гневен коментар относно новите попълнения на модния подиум у нас. Със сигурност доста мадами са се почувствали обидени от думите й, защото знаем, че Катрин не си поплюва.

Катрин Вачева

Катрин Вачева обиди жестоко мераклийките за модели и манекени, едва ли ще й простят

Според ветеранката дефилиращите дами и изобщо момичетата, подвизаващи се в сферата на модата, не отговарят на основните изисквания.

„Новите манекенки – 3, 4 по Рихтер. Едър бедър, походката – без коментар. Въпросът е – като виждаш, че не ставаш, защо се пънеш?

Има правила в модния бранш, които не се нарушават. Височина, килограми, походка, излъчване…“, пише Катрин Вачева. А като пример за успешни нейни колежки посочва Златка Димитрова и Роси Иванова, пише вестник „България Днес“.

Припомняме обаче, че и по отношение на нейната визия съвсем наскоро имаше доста критики. И те са свързани с вече болезнената й слабост. Вачева изглежда така, сякаш всеки момент ще се счупи, а нейни последователи решиха, че гладува.

Действително тя е станала още по-слаба, отколкото беше преди, но очевидно се харесва така и има огромно самочувствие. Друг е въпросът дали някое от обидените от нея момичета няма да реши да й го върне и по какъв начин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар