Софи Маринова остави Гринго с пръст в устата (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Софи Маринова си взе всичко от Гринго

Софи Маринова остави Гринго с пръст в устата. Поп фолк изпълнителката си взе всичко от Тодор Давидов след развода. Софи не остави и стотинка на бившия си мъж, с когото успя да изкара едва три месеца, преди да го напусне.

Софи си взела всички подаръци, които е правила на мачото, както и сватбените дарове. Маринова взела дори малките животни, дарени от кумовете Павел и Преслава – теленце, агънце и яренце. Те останали в дома на изпълнителката в Етрополе. След развода Софи настояла животинките да останат при нея, тъй като се привързала към тях.

Още от самото начало Гринго искал да ги заколят, но певицата бил твърдо против и го разубеждавала с часове. Към днешна дата Софи вече може да е спокойна, че няма да им се случи нищо лошо.

Маринова настоявала още Гринго да й върне всички скъпи подаръци. Мачото се изнесъл от жилището им в София и от къщата в Етрополе. Той се върнал в бащиния си дом в Айтос.

По време на цялата им връзка Софи го издържаше и му даваше джобни пари, които той профукваше. Бившият затворник успя да задържи само колата си – мерцедес за 150 бона, пише „България днес“. Двойката дори се скарала за автомобила в съда, тъй като Гринго дълго години събирал пари за скъпото возило. В крайна сметка, Софи била тази, която ударила едно солидно рамо, за да може мъжът й да си я вземе. Тъй като колата е на името на мачото, той успял да я задържи.

След развода Гринго не се показва никъде. Той се е скрил в дома си в Айтос, докато всичко отмине. Както е известно, той и Софи се разведоха само след три месеца брак.

Твърди се, че причината за това е лютият характер на айтозлията. Той системно тормозел Маринова. А преди няколко седмици един от скандалите им прераснал в побой, който завършил със счупената ръка на певицата.

Софи Маринова остави Гринго с пръст в устата сн. Инстаграм

Софи Маринова остави Гринго с пръст в устата сн. Инстаграм

Ден след това Маринова подала молба за развод. „Да, разведени сме“, бил краткият коментар на певицата по темата, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар