Принц Хари праща Меган на психолог (Всичко за кралските драми) Преглеждания: 2709

0
Оценете този post

 С поведението си херцогинята на Съсекс дава повод за непрекъснати кавги в кралското семейство

Принц Хари и Меган са женени само от една година, но живота по кралски правила започва да оказва влияние на брака им. Стигнало се до там, че внукът на кралицата започнал да моли половинката си да посети психолог и да започне терапия.

Снимка: Инстаграм

На Хари му дойде в повече да бъде разпънат между ролята на съпруг и баща и кавгите с брат му Уилям и снаха му Кейт, очакванията на кралицата както и скандалните роднини на жена му. Принцът бил изнервен и живота му изглежда съвършен единствено пред камерите.

Още когато с Меган минаха пред олтара херцогинята даде знак, че кралския протокол не й харесва и публично започна да го игнорира.

Американката вярва, че правилата и забраните в двореца не с в хармония със съвременния свят. Като семейство херцозите на Съсекс уважават традицията, но искат да имат повече свобода и да правят нещата по свой си начин, разкрива източник близък до тях.

Поведението на новата кралска снаха е повод за много спорове в семейството. Отношенията между двамата братя са много напрегнати. Факт, който си пролича на кръщенето на Арчи.

Принц Хари отдавна подкрепя психотерапията и са признава, че е търсил помощ от психолог във връзка с изблиците си на паника и гняв, които получи след смъртта на майка си.

Анонимният източник твърди, че по-малкия брат на Уилям се спасил на времето с психотерапия. А сега смятал, че същата помощ е нужна и на Меган преди да е станало прекалено късно, предават от ubavinaizdravje.mk.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.