Каката на Сузанита първа красавица (Вижте доведената щерка на Орхан Мурад)

Гласувайте за статията

Сестрата на Сузанита по-голяма хубавица, за разлика от малолетната певица е напълно натурална

Каката на Сузанита я слага в малкия си джоб. Освен, че е апетитно парче тя е с напълно натурална визия и по себе си няма нито една корекция за разлика от скандалната си сестра.

Девойката е дъщеря на Шенай от предишния й брак. Казва се Александра и се оказва, че е пълна противоположност на провокативната певица. Тя не обича нощния живот и даже страни от него. Нито пък показва свои голи снимки в социалната мрежа. Макар, че има много повече какво да покаже.

Двете със Сузанита имат някаква малка прилика. Но тя е само в лицето. Алекс с нищо не е известна на широката публика. Тя не обича да става център на внимание и вместо това усилно заляга над учебниците. Ученолюбивата сестра на Лолитката в момента е в Англия. Където се образова по мениджмънт на музикалната индустрия.

Снимка: Хотнюз

Специалността й е много сериозна и може би след като завърши да се захване с ангажиментите на музикантското си семейство.

Сузанита и кака й имат много силна връзка и са си близки. Въпреки, че не се виждат често те общуват. По-голямата сестра обаче не подкрепя по-малката за провокативния начин по който изглежда.

Преди време красавицата каза, че тя се е грижила за Сузи като малка. Затова може да я съди за поведението. Но не е съгласна другите да я обиждат. И ако прави грешки, то те са си лично нейни, предават от hotnews.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар