Хороскоп за 17 юли, сряда – важен избор за Стрелците, любовни неволи за Водолеите

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Денят е доста интересен в материален аспект. Очевидни са финансови проблеми и лишения, но точно толкова изпъкват и благоприятни възможности. Ще ги откриете както на работното си място, така и сред близките или приятелите си. Спечелили сте любовта и уважението им. Трудът ви ще бъде възнаграден, някой ще ви помогне.

Скорпион
Сряда е напрегната и нищо чудно да бъдете доста ангажирани. Не е лошо обаче да намерите време за почивка, изглеждате доста изнервени. Контролирайте поведението си. Спокойно бихте могли да отложите някои задачи за друг ден. Имате материален късмет, който за някои от вас може да дойде от чужбина.

Стрелец
Дава ви се прави на избор, необходима е само повече решителност. Звездното влияние е благоприятно, не се притеснявайте, че ще допуснете грешка. Смелите и предприемчиви действия носят еднакво материален успех и любовно удовлетворение. Ще ви върви, с лекота ще осъществите замислите си.

Козирог
Изпъкват хубави новини по материални въпроси, възможно е близък човек да пристигне от път. Денят е с добра характеристика, но изглежда по-голямата част от вас са завладени от мрачни мисли. На помощ отново са контактите – както с близки и приятели, така и сред обществото. Наблюдават се чудесни условия за реализация на плановете ви.

Водолей
Сряда е тягостна по отношение на любовния живот – много от вас се чувстват жертви в този смисъл. Бързам да подчертая, че е справедливо развитието на обстоятелствата и едва ли ще постигнете нещо добро с амбициите си напред. Необходими са повече такт и търпение. Шансът за деня е от професионално естество. Наблюдават се придобивки.

Риби
В печеливши позиции сте. Каквото предприемете днес, ще го осъществите с лекота. Късметлии сте по отношение на материални дела, но се налага да се справите с трудности от емоционален характер. Бъдете внимателни в общуването с половинката си и направете компромис.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите ТУК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар