Хороскоп за 17 юли, сряда – сполука за Овните, полезни контакти за Раците

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Сряда се характеризира с много работа, но ако сте по-организирани, ще се радвате на печалби. Не позволявайте емоциите да пречат на реализацията ви. Денят е благословен за контакти, за пътуване и за професионална изява. Сполуката ще бъде с вас при разрешаване на задачите, а така също и в любовта.

Телец
Първо помислете и после действайте! Не си позволявайте любовно увлечение, сега имате по-голям материален шанс. Ако дадете приоритет на чувствата си, ще претърпите финансови загуби. Склонни сте да допускате грешки и поради някои домашни неприятности. Насочете вниманието си в сферата на контактите, защото късметът ви е там.

Близнаци
За вас предстои хубав ден, особено в материален план. За мнозина се изпълняват имуществени претенции, печелите и по отношение на финансови дела. В работата също ще ви върви, изпъкват влиятелни протекции. Единственото, което е необходимо да спазвате, е да бъдете по-въздържани – в контактите с околните и в преследване на целите.

Рак
Вие сте силно активизирани за реализация днес. Затрупани сте с работа, не са малко и препятствията за преодоляване. На преден план изпъква трудно разрешим финансов проблем. В този смисъл най-важни са връзките ви. Организирайте необходимите срещи и разговори, и нищо чудно да бъдете зарадвани с новини. Хубаво развитие в любовта.

Лъв
Сряда се характеризира с материална сполука. Изпъкват печалби, допълнителни доходи от странична дейност, увеличаване на трудовото възнаграждение. Но има и неблагоприятни планетни аспекти, които акцентират най-вече върху емоционалното ви състояние. Изнервени сте и лесно влизате в конфликт, твърде обидчиви сте.

Дева
И при вас материалните въпроси са на преден план днес, не е изключено да делите имущество с някого. Звездите предричат разбирателство и съгласие между двете страни. Налага се обаче по-голямо внимание в отношенията с близките вкъщи. Възможно е прекратяване на някаква връзка, която вече е изчерпана.

Хороскоп за останалите 6 зодии вижте ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар