Ивана съвсем изпосталя (Фолк звездата плаши с болнавия си вид)

Ивана съвсем изпосталя (Фолк звездата плаши с болнавия си вид)
2.33 (46.67%) 3 votes

Певицата на народа става все по-слаба, феновете й се притесняват да не би да е болна

Ивана не е толкова активна както преди. Тя не е често център на внимание. Но когато се появи на светско мероприятие винаги предизвиква небивал интерес.

Ветеранката на поп фолка скоро бе гост на юбилея на Есил Дюран. Която отпразнува 50-я си рожден ден. Видът на Ивана обаче бе толкова болнав, че с визията си стресна многото си почитатели.

Ивана плаши с болнав вид на юбилея на Есил Дюран Снимка: Блиц

Дали от прекаленото изпосталяване изглежда сякаш я мори някаква болест. Лицето на певицата е много бледо и изглежда прекалено уморена. Не става ясно на какво се дължи съсипания й вид. Но ако причината за него са постоянните диети, на които се подлага определено плаща много висока цена и съсипва здравето си.

Снимка: Блиц

Тази година за фолк дивата е много важна. И тя като колежката си ще празнува 50 годишен юбилей както и 20 години от както е на сцената.

В началото на кариерата си Ивана сподели, че след като изпяла „100 патрона” живота й се преобърнал на 360 градуса. Тя признава, че никога не е мислила, че ще стане звезда, нито пък за кариера. Но почитателите й решили друго.

Изпълнителката  е горда, че я наричат „певица на народа” защото точно в това прозвище се разпознава. А и песните й са все на тема за съдбата на хората и за техния живот, предават от show.blitz.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар