Бриджит Макрон проговори за връзката с президента: Просто не можах да преодолея любовта си!

Гласувайте за статията

Бриджит Макрон е съпруга на Еманюел вече 12 години, но любовта им продължава да вълнува света

Бриджит Макрон и Еманюел са женени от 12 години, но любовната им история продължава да вълнува цял свят. Как жена, която е цели 24 години по-възрастна от съпруга си успя да го спечели и да го накара да се ожени за нея. И то въпреки че всички са срещу двамата. За първи път Бриджит Макрон проговаря и разкрива още подробности от семейния им живот.

Двамата се запознават, когато той е на 15, а тя на 39 и е негова преподавателка. По ирония на съдбата по това време той излиза с дъщеря й, с която са в един клас. А младото момиче често говори на родителите си за привлекателния си нов съученик.

Макрон бързо хлътва по чаровната Бриджит, която вече е омъжена и майка на три деца. Тя не успява да преодолее привличането и се поддава на чувствата си. Родителите му научават и побесняват. Избухва скандал и Бриджит е принудена да напусне училището и градът, в който живее, за да избегне съд. Еманюел обаче се зарича, че няма да я остави. „Ще те намеря и ще се оженя за теб“, заклева се той. И го прави. През 2007 година й предлага брак и тя приема.

Когато семейството му научава, майка му си определя среща с Бриджит Макрон, с отчаяната надежда да я убеди да го остави. „Поне го оставете намира докато стане пълнолетен. Как не разбирате? Заради вас той никога няма да може да има деца, да има семейство“, казва майка му. „Не мога да ви обещая това“, признава Бриджит, пише tocka.com.mk.

Бриджит Макрон и Еманюел -  една луда любовна история сн. Уикипедия

Бриджит Макрон и Еманюел – една луда любовна история сн. Уикипедия

„Аз живея живот, на който мнозина гледат с неодобрение. И така вече 15 години. Но двамата знаехме точно какво искаме. Нищо от това не се случи от само себе си“, казва още Бриджит. И признава, че просто не е могла да преодолее чувствата си към Еманюел, който също я обожава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар