Принцеса Даяна отново е сред нас? (Вижте повече)

Гласувайте за статията

4-годишният Били вярва, че е бил принцеса Даяна

4-годишно момче твърди, че е било принцеса Даяна в предишния си живот. 4-годишният Били от Австралия вярва, че в предишния си живот е бил принцеса Даяна, пише „Дейли мейл“. За невероятната история разказва бащата на детето – певецът Дейвид Кембъл. Той споделя, че от година и половина синът му твърди, че е бил принцеса в предишен живот.

Първоначално мъжът смятал, че детето му се шегува, но след като Били започнал да говори за минали събития от живота на Даяна с изключителна точност, Дейвид започнал да се съмнява. „Всичко започна, когато някой даде картичка с принцеса Даяна на съпругата ми Лиса. Тогава били я видя и възкликна: „Вижте! Това съм аз, когато бях принцеса“, казва бащата на 4-годишния малчуган.

Няколко месеца по-късно, когато бил на три години, Били все още настоявал, че е Даяна, и говорил за „синовете“, които имал „като принцеса“. Семейството остава шокирано, когато синът им описва детайлно кралското имение в Балморал, където Чарлз представя Даяна на кралицата. Детето никога не е посещавало замъка в Шотландия.

По-късно те му показват няколко снимки на замъци  и го питат знае ли кой от тях е Балморал. Детето посочва резиденцията безпогрешно.

Момченцето продължавало да твърди, че е в миналия си живот е било принцеса. След година родителите му решили да му направят няколко теста, за да проверят дали това е възможно. Те започнали да му задават въпроси, свързани с миналия му живот. „Имах братя и сестри, имах брат на име Джон“, разказал Били на родителите си, а те се шокирали след като открили в интернет, че Даяна действително е имала брат, който се е казвал Джон.

Най-шокиращо за родителите било признанието, което направило детето им, след като видяло друга снимка на британската принцеса. „Това съм аз като принцеса. Един ден чух сирени и вече не бях принцеса“, заявил 4-годишният Били, гледайки снимката на принцеса Даяна, предават от 24chasa.bg.

4-годишно момче казва, че е бил принцеса Даяна в предишния си живот сн. Уикипедия

4-годишно момче казва, че е бил принцеса Даяна в предишния си живот сн. Уикипедия

Дейвид и Лиса свързали коментара му с трагичната смърт на Даяна през 1997-ма година.

Били вярва, че е бил принцеса Даяна сн. Туитър

Били вярва, че е бил принцеса Даяна сн. Туитър

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар