Брад Пит триумфира: Най-после победи в битката с Анджелина Джоли! (виж тук)

Брад Пит триумфира: Най-после победи в битката с Анджелина Джоли! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Брад Пит победи в битката с Анджелина Джоли!

Брад Пит отбеляза победа в спора с Анджелина Джоли за децата. Защото актрисата ги е оставила на неговите грижи, докато е заета през лятото със снимки, съобщи вестник Дейли стар.

Анджелина Джоли

Звездите Анджелина Джоли и Брад Пит не могат да намерят обратен път един към друг

Звездната двойка се раздели през 2016 година. Разводът им беше обявен през април тази година, но те още доуточняват някои условия в него. Най-лютият спор е за децата.

Актрисата цяло лято ще се снима във филма „Тези, които искат да съм мъртва“ (Those Who Wish Me Dead).

Тя е предолжила на Брад Пит да се грижи за 17-годишния Мадокс, 15-годишния Пакс, 14-годишната Захара, 13-годишната Шайло и 11-годишните Нокс и Вивиен, пише агенция Блиц.

Това е голямо постижение за Брад Пит, който първоначално почти не можеше да ги вижда заради обвинения в проявена агресия и проблеми с алкохола.

„Прилича на наистина положителна промяна и Брад не е на себе си от щастие“ – коментира човек от обкръжението му. През април с обявяването на развода беше съобщено, че двамата актьори са се разбрали да си поделят попечителството на децата.

Колкото до слуховете, че Брад и Анджелина ще се съберат отново, то в това няма нищо вярно. И двамата, особено Пит, са категорични, че тази страница вече е затворена окончателно и връщане назад няма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар