Бомба: Новата Алекс Сърчаджиева взриви мрежата! (не сме я виждали такава)

Бомба: Новата Алекс Сърчаджиева взриви мрежата! (не сме я виждали такава)
5 (100%) 1 vote

Алекс Сърчаджиева такава, каквато не сме я виждали досега!

С изцяло променена визия чаровната Алекс Сърчаджиева дава старт на предаването „Игри на волята“. Което ще стартира тази есен по Нова телевизия, на мястото на дългогодишния Вип Брадър.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева отправи предизвикателство към самата себе си

В продължение на 72 часа тя участва в снимките на промоционално видео към екстремното състезание.

Алекс Сърчаджиева се гмурка в морето, изкачва планини, язди кон, търси съкровища, пише вестник „България Днес“.

„Като водеща аз бях първата, която преживя сериозно предизвикателство в това уникално състезание! През следващите месеци и участниците в „Игри на волята“ ще усетят този адреналин.

За пореден път се убедих колко красива е България. Снимките за промоклипа ме отведоха до прекрасни места из цялата страна“, споделя актрисата, която в началото на годината изгуби единствения мъж в живота си Иван Ласкин.

Многото работа, новите ангажименти и приятелите на сладураната са тези, които й помагат да се отърси от болката и отново да се усмихне. Дъщерята на Пепа Николова определено не е забравила Ласкин и очите й отново се пълнят със сълзи, но продължава напред.

Всичките й приятели са около нея и не спират да се удивяват на силата, която притежава това наглед крехко същество. В „Игри на волята“ Алекс ще бъде още по-заета отпреди и това ще й бъде от полза, убедени са запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар