Какво узнахме за новия любим на Глория?

Гласувайте за статията
Фолкветеранката Глория сияе до инвеститор от Пловдив

Взривяван и на косъм от смъртта е бил мъжът до фолкзвездата Глория – пише в. „България днес“. Примата на фолка разкри наскоро кой е тайственият мачо, който топли леглото и сърцето й, като доскоро пазеше личния си живот в тайна – отбелязва изданието.

Красивата Гло буквално сияе до топинвеститора и бивш кандидат за кмет на Пловдив Йордан Джермански, който има съдба, достойна за екшън герой. За това разказват близки до влюбените, които в този момент са на почивка в курорта „Св. Влас“. Мъжът до Глория е един от големите бизнесмени на Пловдив, а през 2003 г. едва оцелява на косъм от смъртта, след като е взривен в собствената си фирма за производство на бои.

Тогава Джермански е ранен при взрива, случил се през зимата на 2003 г. Разкъсни рани и раздробени стави са пораженията върху тялото на бизнесмена.
Изданието припомня, че преди 2 години Джермански имаше кратък романс с топмоделката Ирен Онтева, но връзката им така и не продължила. Приятелството с Глория сближило разделения с Онтева бизнесмен и двамата преоткрили чувствата си. Примата дори е запознала любимия си с дъщеря си Симона, като девойката веднага одобрила избора на майка си.

„Тя е зодия Рак, а той Скорпион – неочаквано добра комбинация“ – коментират в социалната мрежа приятели на щастливата двойка.

Глория за първи път се показва на снимка с любим мъж

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар