Емануела не може да се отърве от напорист фен (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Емануела преследвана от 4 години

Емануела не може да се отърве от напорист фен. Поп фолк изпълнителката се оказа жертва на свой почитател, който я преследва вече 4 години. Мъж, който се представя за Алекс, тормози певицата не само с любовните си излияния към нея в социалните мрежи и по телефона, но и като я следва навсякъде – по участия и дори пред дома й. Тези дни поп фолк изпълнителката е подала жалба в полицията срещу натрапника, пише hotnews.bg.

„Даже закъснях. Оказа се, че този човек ме преследва от четири години, но аз разбрах за него преди година и половина. Преди явно не съм обръщала внимание на излиянията му, които напоследък са нетърпими. На пръв поглед изглежда безобиден, но не мога да продължавам да го търпя“, категорична е Емануела. От вманиачения фен няма отърване, защото дори и да го блокира, той веднага си прави нов профил в Инстаграм и започвал отново с тормоза.

„Явно си е повярвал, че може да бъде с мен, да имаме връзка. Твърди, че съм се снимала с него на мое участие, преди това съм го била качила на сцената и това му говори, че съм го харесвала“, разкрива още Емануела. Разкрил се официално неотдавна, когато висял повече от три часа пред столичното заведение „Плаза“.

Проблеми

Последната цел на чешита е да създава проблеми на приятеля на Емануела – Мартин, като подава жалби срещу него в полицията. „Прави го от ревност, мрази Мартин и се опитва да му създава проблеми, като твърди, че е нападнат от него. Именно затова пуснах и аз жалба миналата седмица, този прекали!“, ядосана е хитовата певица.

Напористият фен изпраща имейл до редакцията на hotnews.bg, който съдържа скрийншот на поканата му към певицата да я заведе на почивка на екзотична дестинация. Изпратил я по Viber, но певицата не реагирала положително. Затова той се жалва от острото отношение на звездата към предложението му.

Напорист фен тормози Емануела от 4 години сн. Инстаграм

Напорист фен тормози Емануела от 4 години сн. Инстаграм

Почитателят на Емануела признава във видео, че той е този, който пише постоянно на поп фолк изпълнителката. Дори твърди, че има видения с нея. Така например той познал, че когато беше в Къщата на „ВИП брадър“, тя ще я напусне заедно с Мартин.

Това е Алекс, който тормози Емануела сн. hotnews.bg

Това е Алекс, който тормози Емануела сн. hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар