Софи Маринова и Гринго с официален развод от края на юни (Нови подробности)

Гласувайте за статията

Софи и Гринго с официален развод пет месеца след сватбата

Софи Маринова и Гринго прекратили законния си брак на 26 юни. „България днес“ разполага с официалното решение на съда в Етрополе.

Снимка: blife.bg

От него може да се установи, че вече бившите съпрузи са с уредени отношения и нямат никакви претенции един към друг. Те не са придобили по време на краткия си брак никакво имущество и няма какво да делят.

Тази шокираща новина се появи след като ромският славей се появи на рождения ден на Преслава без Гринго и то със гипсирана ръка. Точно на този ден е излязло официалното решение на съда за разтрогване на брака.

Фолк певицата, която умело прикри какво се случва в личния й живот и до сега отказва всякакви коментари по въпроса и пази мълчание. Не вдига й мобилния си телефон.

От „България днес” потърсили Гринго за повече подробности, но мачото бил категоричен да питат нея защото тя е публичната личност. И по думите му се разбрало, че темата не му е приятна.

Наследникът на Софка Лоренцо казва, че са се разбрали да не дават изявления по темата. Адвокатката на певицата също не коментира развода като мотива й е, че така желаят и двете страни.

Разводът на Софи и Гринго си е пълна мистерия. Само шест дена преди решението на съда в предаването „На кафе” съпрузите бяха гости на Гала и певицата каза, че добре си живучкат двамата. Но най-изненадващото е, че тя вече си е върнала моминското име – Каменова, пише blife.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Софи Маринова и Гринго с официален развод от края на юни (Нови подробности)”

  1. непознат

    юли 16. 2019

    Хааааахаххаха….нали беше любовта на живота й. Циганска работа ей..циганска

Добавете коментар