Хороскоп за 16 юли, оптимизъм за Везните, предпазливост за Водолеите

Хороскоп за 16 юли, оптимизъм за Везните, предпазливост за Водолеите
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Везни
Погледнете на живота с оптимистично настроение, за да се справите с трудностите, появили се на пътя ви. На работното място сте в стихията си. Заемете се със служебните си задължения и не търсете само приятните моменти. Не се заяждайте с никого и не създавайте конфликти, защото вашите колеги може да ви навредят.

Скорпион
Въпреки желанието ви да творите, ви се иска да почивате. За съжаление днес това не е възможно. Не се впускайте в начинания. Успехът е с вас, ако завършите започнатото и не избързвате. Може да постигнете целите си на работното си място, ако приемете помощ от колегите си и не сте претенциозни в желанията си.

Стрелец
Не отказвайте полезни съвети. Не бъдете агресивни и изпълнени с недобронамереност. Мислете продължително, преди да предприемете важни действия. Не взимайте важни решения заради ретроградния Меркурий. Пазете се от сплетни и клюки на работното си място. Обстановката не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството.

Козирог
Предстои ви противоречив ден, в който ще се сблъскате с поредните сериозни проблеми. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Очаквайте странни обрати заради ретроградния Меркурий. Избягвайте конфликтите, за да не се окаже, че сте в противоречие с всички.

Водолей
При неочаквани срещи с нови хора не бързайте да се сближавате, защото не сте в състояние да ги прецените реално. Податливи сте на влияние отстрани и на бързо съгласие с чуждото мнение. Доверчивостта ви днес не е във ваша полза. Подхождайте разумно към възникващите проблеми на работното място и и си правете пас заради ретроградния Меркурий.

Риби
Запознанства ще ви помогнат да откриете нови възможности за печалба, но не договаряйте нищо, защото Меркурий е ретрограден. Подхождайте предпазливо към предложенията, за да не се окажете излъгани. Отложете деловите разговори, свързани с пряката ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар