Хороскоп за 16 юли, вторник – хармония за Телците, трудности за Раците

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Овен
На работното място отхвърлете задачите си до обед, за да имате време за пътуване, което ще ви създаде много положителни емоции. До обед не осъществявайте нови познанства, защото няма да са успешни. Внимавайте с ретроградния Меркурий. Ако се занимавате с творчество, ще жънете успехи. Внимавайте в отношенията с вашите колеги и не си създавайте проблеми.

Телец
Отношенията с близките ви хора са хармонични. Не взимайте прибързани решения за инвестиции нито днес, нито до края на седмицата заради ретроградния Меркурий. Ще жънат успехи онези от вас, които се занимават с творчески професии. Занимаващите се с бизнес може да имат сътресения.

Близнаци
Всичко замислено в личен план ще се реализира, ако се освободите от недоволството, нервността и се предпазите от повтаряне на предишни грешки. Не рискувайте, а и Меркурий все още го забранява. Отложете по възможност деловите си срещи и разговори. Само завършете вече започнатите задачи на работното си място.

Рак
Искате да поднесете нови идеи в професионално отношение, чрез които ще откриете ново поприще за изява. Не е изключено вашата общителност, довела до случайно запознанство, да окаже влияние на бъдещото ви финансово състояние. Колкото и да се стремите към успех и признание, трудно ще го постигнете заради ретроградния Меркурий.

Лъв
В този ден е по-добре да не пътувате. Пазете се от измами. На работното си място бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели. Не е изключена конфликтна ситуация на работното място, която може да има непредсказуеми последствия.

Дева
Общувайте с интересни хора, които ще обогатят познанията ви в различна професионална сфера. Подновете стари и полезни познанства. Те ще помогнат да си гарантирате очакваните финансови постъпления. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите ТУК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар