Мария Илиева се втали (Вижте диетата й)

Гласувайте за статията

Мария Илиева успя да си върне старата фигура

Мария Илиева, която се превърна в легенда заради големите си задни части, още преди тази тенденция да залее световната мода, вече няма притеснения да се показва в оскъдно облекло, видя Хот арена.

По време на бременността си, изпълнителката качи близо 20 килограма. След раждането тя се зае сериозно да свали излишните килограми. Но доскоро манекенските мерки бяха единствено мираж за нея.

Въпреки тежките диети, на които се подлагаше, поп звездата не успяваше да задържи постигнатите резултати. Настъпването на лятото я мотивирало да се отърве от излишните килограми, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Мая Илиева топи мазнините с много ограничения.Тя залага на актуалната в момента кето диета – режим, предполагащ ниско съдържание на въглехидрати и богат прием на мазнини.

Изпълнителката консумира предимно месо, яйца и зеленчуци. В свободното си време се старае да спортува. Но напоследък рядко си позволява това, тъй като лятото е най-натовареният сезон за всички изпълнители.

Не е изключено вталяването на Мария Илиева да се дължи на нова любов. Според слуховете, тя е интимна с Петър Бонев, който отдавна има симпатии към нея. Но изпълнителката упорито пази мълчание по този въпрос. Тя избягва да говори за личния си живот. Мария Илиева предпочита фокусът да е насочен върху кариерата й.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар