Златка Димитрова притесни феновете си (ФОТО)

Златка Димитрова притесни феновете си (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Напоследък Златка Димитрова не споделя женствени фотои в мрежата

Феновете на Златка Димитрова са силно притеснени за нея. Тя все по-рядко споделя в социалните мрежи нежни и женствени фотоси. Но за сметка на това, брюнетката споделя многобройни кадри от фитнес залата, където ежедневно изтощава до максимум жизнените си сили.

Част от последователите й я подкрепят за постоянството в залата.  Но други не одобряват новата й визия и я оприличават на тренираща анорексичка.

Въпреки очевидното, плеймейтката отрича, че се храни доста по-оскъдно и начинът й на хранене не кореспондира с тежкия тренировъчен режим, който тя прилага.

Красавицата изпада в паника при мисълта, че може да качи някой килограм. Това е причината да се подлага на всичко това във фитнес залата. Но съдейки по състоянието на косата й, очевидно е, че тренировките й не са балансирани и не са с цел тонизиране на

На публикуваните от нея снимки се вижда ясно, че окосмяването по главата й прогресивно намалява.

Това личи, особено когато Злати е в профил. Изтъняването на гривата й вероятно се дължи на постоянни третирания с бои или тежките екстеншъни, които тя носеше в миналото. Или на физическото изтощение, на което тя се подлага от месеци, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар