Нели Хаджийска преживява емоционална раздяла

Нели Хаджийска преживява емоционална раздяла
5 (100%) 1 vote

Нели Хаджийска преживява емоционална раздяла

Нели Хаджийска се разделя с дома си. Много скоро водещата ще е новодомка, научи HotArena.

Блондинката, която води „Търси се” по Би Ти Ви се похвали, че се мести в нов дом. Новото жилището, в което тя ще живее със семейството си, е по-голямо жилище. Но въпреки положителната промяна, тя изживява емоционално раздялата, тъй като оставя куп спомени зад гърба си, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

„Днес оставям зад гърба си 11 години живот. Това с най-щастливите ми 11 години. Взехме този дом с огромен ентусиазъм, но сега го напускаме. Eнтусиазъм, който дори граничи с лудост. В последните дни уж изнасям вещи, а те като с магическа пръчка ми връщат спомени. Плаках, смях се много… Разсъждавах много. Говорихме си със съпруга ми за всичко, което този дом ни даде – магията на първите ергенски купони, суши партитата с любимите хора… После очакването на децата, емоцията по създаването на първата детска стая, купуването на пелени, одеалца, мънички чорапки и обувки… Нямате представа колко много плаках – пипах ги и плаках, плаках…”, сподели Нели Хаджийска в личния си профил в социалната мрежа.

Запознати споделят, че водещата се е сдобила с нов просторен апартамент, намиращ се в затворен комплекс в скъп столичен квартал. Разходите, свързани с покупката, поделила с мъжа си Данаил. С него са заедно от 13 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар