Лили Иванова заработи цяло състояние за година

Гласувайте за статията

Лили Иванова продължава да бележи рекорди по успехи

Иконата на българската поп музика – Лили Иванова продължава да е номер едно и да печели повече от колегите си, научи HotArena.

Само за година тя е заработила цяло състояние. Сумата, която е постъпила в банковата й сметка, е над 1,7 милиона лева. Тя е в резултат на трите й мегаконцерта в София, които се проведоха в края на миналата година, както и на нейното лятно турне.

Отчетът на фирмата на Лили Иванова – „ЛИ 1” показва, че тя е ня първо място по оборот сред звездите. В това дори да се отчита нейното абсолютно първенство на сцената.

През 2017 година певицата е заработила едва 820 бона, то за миналата година сумата е два пъти по-висока – 1,772 милиона лева.
Само от трите концерта  миналата година, Лили Иванова е получила около 900 000 лева. Отделно са постъпленията й от спонсори и реклами.
Но подобни мегаконцерти са свързани и с колосални разходи. Близо 700 000 от приходите са след това са изразходени за покриване на сметки, пише Хот арена, позовавайки се на„България днес”.

Сумата от 563 000 лева примата е похарчила за наем на зали, озвучаване и други разходи по техническата част. Остатъкът е разпределен за хонорари на изпълнители и заплати на асистентите на звездата.

При подобни впечатляващи разходи, Лили декларира приходи в размер на 958 000 лв, което е двойно повече спрямо тези през предходната година от 538 000 лв.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар