Новият сезон на „Откраднат живот“ с изключително важни теми за обществото ни (Вижте повече) Преглеждания: 2415

Започнаха снимките на новия сезон на "Откраднат живот" сн. Фейсбук
0
Оценете този post

Снимките на „Откраднат живот“ започват

Снимките на новия сезон на „Откраднат живот“ започнаха. Медицинският сериал отново ще радва зрителите през есента. След заслужена почивка екипът на продукцията се завърна на снимачната площадка, за да заснеме осми сезон на сериала.

„Започнахме така все едно не сме спирали изобщо досега. Все едно лампата е била изключена и като я включихме, започнахме със същата емоция, енергия и инерция. Все едно изобщо не сме спирали“, каза Гергана Стоянова на първия снимачен ден от новия сезон на „Откраднат живот“.

Марта Вачкова също изрази радостта си да е отново сред колегите си. „Много съм щастлива и ми е хубаво, че в първия снимачен ден съм тук при колегите. Всички се радваме да се видим“, каза актрисата, пише nova.bg.

Продуцентът на „Откраднат живот“ Евтим Милошев сподели, че в осми сезон на хитовия медицински сериал отново ще бъдат засегнати теми, които са значими за обществото. „Винаги сме засягали теми, които са значими за обществото ни. В този сезон също ще има такава сюжетна линия. Тя ще засяга ролята, статута и значението на частните, респективно и държавните болници“, коментира телевизионният продуцент за новия сезон на медицинския сериал.

Ралица Паскалева

Само преди седмица Ралица Паскалева също изрази радостта си в профила си в Инстаграм, че тя и Емил Марков са от малкото актьори, които са в „Откраднат живот“ още от първи сезон на медицинския сериал.

Актрисата нарече себе си и екранния си партньор „ветерани в сериала“. „Можем спокойно да се наречем ветерани в сериала! Хаха. Петър и Галя преживяха толкова много през тези години и епизоди. Спомняте ли си запознанството им? А любовния триъгълник между тях и Виолета? Отравянето на Галя и катастрофата, която преживя? Комата, хипнозата, скандалите, разделите, бременностите, всички медицински случаи, изневери, смях, сълзи… Винаги съм се шегувала, че Галя само астероид не я е ударил в този сериал. Хаха.

Започнаха снимките на новия сезон на "Откраднат живот" сн. Фейсбук
Започнаха снимките на новия сезон на „Откраднат живот“ сн. Фейсбук

През толкова много е преминал този персонаж – беше обичан и мразен, харесван, но и презиран. И ето това в отговор на въпроса защо все още ми се играе в „Откраднат живот“… Защото винаги има нещо ново, интересно и провокиращо за игра и пресъздаване“, пише Ралица в Инстаграм за желанието си да се снима в хитовия сериал.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.