Меган Маркъл със „синдром на американската съпруга“ (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл страда заради новата среда, в която се намира

Меган Маркъл страда от  „синдрома на американската съпруга“. Славата винаги има две страни. Освен почитателите и фенове, известните личности често се сблъскват и с хейтърите. А на тях не им трябва много, за да започнат да осъждат даден човек. Понякога знаменитостите се сблъскват с твърде силна критика.

Усмихнатата Меган Маркъл стана една от най-обсъжданите и снимани жени не само във Великобритания. Херцогинята на Съсекс много често бива критикувана, откакто се присъедини към кралското семейство. Хората съзират гафове и грешки във всяко нейно действие, започвайки от облеклото й и завършвайки с обвиненията в разточителство.

Както вече всички знаят, Меган и Хари се преместиха в новия си дом, имението Форгмор Хаус, което беше предварително ремонтирано. Голямата сума за ремонта – 2, 4 милиона британски паунда, предизвика недоволството на обществеността, пише woman.bg. Смята се, че част от сумата е платена от данъкоплатците.

Интересна теория споделя изданието „The Telegraph“ за харчовете на семейството. Журналистка предположи, че Меган може да страда от от тъй наречения „синдром на американската съпруга“, с който самата авторка се е сблъскала след пристигането си от САЩ във Великобритания. Този синдром бил нещо като разтройство на поведението при потапянето в абсолютно нова среда. Модернизацията и ремонтите при това помагат да се отърсиш от стреса и да създадеш нещо, което поне далечно не наподобява предишния ти живот.

Смята се, че американците са по-взискателни в бита от британците. Ние няма как да знаем как са инвестирали парите си Меган и Хари, но интернет потребителите не пропуснаха да мнението си по този въпрос.

Мнение

„Да живееш в Лондон не е особено полезно за здравето и аз разбирам желанието им да се преместят извън града, още повече при наличието на деца. Меган и Хари са извадили късмет – имали са избор“, „Тя е разведена бивша американска актриса. Какво може да знае за традиционните британски имения? Нищо“, „Същото става из цяла Америка. Хората разрушават паметници на викторианската архитектура и превръщат къщите в „нови“, „Имението все така си стои на мястото. Преди в него е имало офиси, сега отново е къща. Много шум за нищо“, „Това означава ли, че тя може да има психични проблеми“, пишат интернет потребителите.

Меган Маркъл със "синдром на американската съпруга" сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл със „синдром на американската съпруга“ сн. Инстаграм/ sussexroyal

Трябва да отбележим, че „синдромът на американската съпруга“ не е нито заболяване, нито патологично състояние. Този термин вероятно е възникнал заради различията в културите и навиците, както и заради необходимостта на жените да се адаптират към нови условия. Подобни радикални промени със сигурност са се отразили и на Меган.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар