Още една певица би шута на Митко Пайнера

Гласувайте за статията

Тя разкрива, че се разделя с прекрасни чувства с продуцента

Още една култова певица би шута на Митко Пайнера.

Тя направи това броени дни, преди да отбележи 50-я си юбилей. Става въпрос за Есил Дюран, която не крие, че има амбицията да постави ново начало в професионалната си кариера, но без Митко Пайнера.

Митко Пайнера

Тя разкрива, че се разделя с прекрасни чувства с продуцента

Есил Дюран е прекратила взаимоотношенията си с най-голямата музикална компания у нас и ще бъде самопродуциращ се изпълнител.

„Имам новости и в професионален план. Може би и затова взех едно такова смело решение да приключа договора си с една огромна продуцентска компания. Разделихме се с прекрасни чувства. Всеки даде от себе си всичко каквото можа.

Аз направих всичко, на което съм способна. Но аз съм такъв човек – трябва на всеки 10 или 20 години да приключвам с нещо, за да започна нещо на ново.
Искам сякаш да започна кариерата си отначало.

Аз съм благодарна на продуцентите си Митко и Мария Димитрови. Благодарна съм и на всеки един човек, който е дошъл на мое участие, който е пял с мен, който е танцувал… Няма как да не съм благодарна и няма да ги предам“ – разказа певицата в ефира на „COOL…T“.

Есил разкри и какви са намеренията й по отношение на музикалната й кариера, след като прекратява отношенията си с Митко Пайнера.

„Искам да направя бутикови концерти. Не знам колко публика реално имам. Мечтая си да събера тези хора и да им направя страхотни концерти. Искам в тези концерти да съм цялата аз, да има цялата палитра от моето вътрешно аз“, споделя тя, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар