Горещ слух: Джуджи се завръща при Гала

Гласувайте за статията

Деляна Маринова-Джуджи отново остана без работа

Дружката на Гала – Джуджи отново остана без работа. Но този път тя изобщо не тъгува. Както винаги, усмихнатата блондинка, сподели новината с много позитивизъм.

„Светът е голям и тв ефир дебне отвсякъде”, така коментира Джуджи коментира ситуацията в професионалния си живот. Все пак тя загатна, че пак е предприела промяна по отношение на работата си.

В ефира на „България Он Еър” тя се изявяваше като водеща ан предаванията „Фамилно” и „ОколоСветско”.

Тя не сподели причината за напускането си. След като остана без работа, блондинката се отдаде на пътешествия. Тя посети Италуя, където всяка година по традиция гостува на кумата си Лора Видинлиева.

След Италия, Джуджи се отправи към тюркоазените плажове на Гърция. Блондинката загатна, че „предстои най-доброто” за нея.

Не е изключено тя отново да изгрее в ефира на Нова тв, където дълго време водеше собствена рубрика в предаването „На кафе”. Джуджи бе много щастлива на тази си позиция и поради това тъгува много, когато я уволниха без причина. Повод за предположенията, че тя ще се върне при Гала, станаха честите гостувания в нейното предаване. За този сезон те са 3 на брой, а последното беше преди броени дни.

Новото начало никак не притеснява Джуджи и тя го очаква с нетърпение, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар