Мария Илиева: Никога няма да изневеря на…

Гласувайте за статията

Поп любимката разкри, че те двамата са и нейни най-добри приятели

След като певицата Мария Илиева стартира лятното турне на 9 юли в Античния театър в Пловдив, с него дойде и доста пикантното признание.

Мария Илиева призна негласно на кого не би изневерила, при това за нищо на света. Оказва се, че поп любимката не би изневерила за нищо на света на Графа и Любо Киров. За тях певицата неведнъж е казвала, че са едни от най-добрите й приятели, а не само колеги.

Мария Илиева

Поп любимката разкри, че те двамата са и нейни най-добри приятели

Този път специален гост на грандиозния спектакъл на Мария Илиева е и победителят от „Като две капки вода“ – Стефан Илчев.
„Не мога да си представя мое турне да мине без двама от най-близките ми приятели, Любо Киров и Графа, и съм им безкрайно благодарна, че приеха поканата ми да участват в Пловдив и Варна“, споделя певицата пред „Марица“.

Мария Илиева добави: „Стефан Илчев, който спечели сърцата на цяла България с невероятния си талант, ще се присъедини към мен в родния му Бургас. Вълнението ми е огромно и нямам търпение да започнем!“

За кулминацията на турнето в София на 22.10. Мария Илиева обещава още по-големи изненади. Концертът в Пловдив пък, е част от програмата „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар