Миглена Ангелова се връща на телевизионния екран

Гласувайте за статията

През новия телевизионен сезон зрителите ще станат свидетели на доста промени

Запознати издават, че Миглена Ангелова отново се връща на телевизионния екран и то като водещ на култово предаване.

Според мълвата, Миглена Ангелова ще е човекът, който ще води предаването „Стани богат“ от новия телевизионен сезон.

Миглена Ангелова

През новия телевизионен сезон зрителите ще станат свидетели на доста промени

За никого не е тайна, че предаването си търси нов дом, след като стана ясно, че заради изчерпания бюджет на БНТ ултра скъпото шоу няма да се завърне в държавния канал. Продуцентът Нико Тупарев е в напреднали преговори с три телевизии, но интересните новини от кухнята не спират дотук, научи ТРГ.

Освен нов дом от есента, предаването почти сигурно ще има и нов водещ. Въпреки успешните изяви на Михаил Билалов, той ще се раздели с благата работа. Причина за това е, че лицето му се идентифицира твърде силно с БНТ.

Първоначално Тупарев смятал да върне на мястото на екранния Джаро старата си дружка Ники Кънчев. Сътрудниците му обаче му подсказали блестящата идея да опита с дама за лице на викторината.

Следвайки напътствията им, продуцентът се свързал не с кого да е, а с шармантната Миглена Ангелова. Всеизвестен е фактът, че тя предизвика истински фурор в сезона на ВИП Брадър, който не само спечели, а и по-късно претвори в книга. Интелектуалното излъчване на русенката и леко скандалната нотка, която носи палавият й личен живот, я правели идеален кандидат според Тупарев.

Мадам „Искрено и лично“ е обещала да даде отговор след като се върне от почивка на морския бряг. Тя отдъхва с част от огромната си фамилия. Предвид липсата й на сериозни ангажименти в момента обаче, вероятността той да е положителен е доста висока , пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар