Наталия Симеонова не е стъпвала в родния си дом от 18 години

Наталия Симеонова не е стъпвала в родния си дом от 18 години
5 (100%) 1 vote

Наталия Симеонова не крие, че не е стъпвала в родния си град цяла вечност

Наталия Симеонова, която е родом от Плевен, не е стъпвала в родния си край от 18 години. Самата тя сподели, че не се е прибирала там от 2001 година.

Феята на любовта, която пристига София като студентка, бързо успява да се уреди с работа в медиите. Ефектната блондинка, която по онова време е тежала с 40 кила по-малко, веднага започнала работа в телевизията. Телевизионният си дебют тя прави в младежкото предаване „Формула 5”. От там по-късно е изместена от Валерия Велева, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

В началото на новия век феята на любовта посещава родния си Плевен. Причината за посещението й там е среща с роднините.

Въпреки, че Наталия Симеонова има значително по-малко ангажименти, откакто не е водеща, тя все още не намира време да се прибере в бащината си къща. Същевременно блондинката отказва да продаде имота и вместо това съвестно плаща данъците на къщата, която е наследила, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Блондинката преживя изключително тежко раздялата със своя съпруг. След развода тя започна да пълнее и вече тежи над 100 кг. Въпреки усилията си, бившата водеща не успя да се избави от излишните килограми. Тя не крие, че при нея напълняването се дължи не само на стрес, но и на здравословен проблем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар