Свидетел на торнадото в Несебър направи ужасяващи разкрития

Гласувайте за статията

Свидетел на торнадото в Несебър направи ужасяващи разкрития

Свидетел на торнадото, което се развилня в Несебър, се свърза с БЛИЦ, за да разкаже за преживяното. Туристът го определя като същински кошмар. За момент усещането било, сякаш Адът слиза на земята. По думите му усещането за всички присъстващи е било ужасно. Всичко се разиграло за секунди.

„Беше наистина страшно. Хората изпаднаха в паника. Разбягаха се по улиците. Някои се уплашиха много и започнаха да крещят. Ние вървяхме по улицата и изведнъж притъмня. Задуха силно. На небето се появиха тъмни облаци и в далечината се наблюдаваше фуния, която се появява при торнадо“, споделя очевидецът пред БЛИЦ. По-късно той станал свидетел на спорове между други очевидци дали това е било торнадо, при положение че явлението не е типично за нашата страна.

Въпреки това, преди няколко години торнадо се изви и в Созопол. И тогава явлението предизвика паника.

Според прогнозите за времето, мощните циклони, които през последните часове удариха Северна Гърция, ще обхванат и нашата страна. Утре в южната ни съседка се очаква нахлуването на нов циклон, който ще доведе до нова порция валежи.

Въпреки песимистичните прогнози, гръцките курорти са препълнени с туристи не само от България. Сънародниците ни са категорични, че няма да се откажат от почивката си и споделят, че времето в Гърция е много по-топло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар