Ивана се изповяда (Вижте каква е тайната на отслабването й)

Ивана се изповяда (Вижте каква е тайната на отслабването й)
5 (100%) 1 vote

Ивана е пример за това, че с възрастта жената може да изглежда по-добре и да се чувства по-жизнена и уверена

Напоследък Ивана все успява да изненадва феновете си. Певицата, която дълги години се бори с излишните килограми, най-после успя да си върне предишните мерки.

В интервю за „Уикенд“ тя сподели, че дължи новата си визия на своята философия за живота. Изпълнителката не крие, че е имала здравословни проблеми. В основата на напълняването й се оказало заболяване на щитовидната жлеза. Но е убедена, че е успяла да отслабне, едва след като е променила мисленето си.

Ивана споделя, че вече е изхвърлила всички плевели от живота си. Отървала се е не само от излишните вещи, но и от излишните хора. Певицата е категорична, че животът на човек се променя, когато той постави себе си в епицентъра на своята вселена.

Според нея, напълняването се дължи на бариерата, която слагаме между себе си и околния свят. Но с преодоляването на тази преграда, човек успява да влезе във форма.

Ивана споделя, че вече е променила приоритетите си – не се стреми на всяка цена да направи нещо. Научила се е да казва „Не“ на всичко, което й пречи в живота и „Да“ на всичко, което я прави щастлива, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар