Алисия с кауза: Връща туристите по родните морски курорти!

Гласувайте за статията

Алисия се отдаде на кауза в защита на курортите по Черноморието ни!

Алисия се впусна в нова социална инициатива. Бившата на Валери Божинов се зае да защитава родното Черноморие и да връща летовниците по леко опразнените ни това лято курорти.

Алисия

Алисия се отдаде на поредната кауза – да върне туристите на родното Черноморие

Поп фолк звездата стана една от многобройната звездна организация, която се стреми да популяризира родното ни Черноморие и да спре отлива от българските плажове.

Освен вакарелката Алисия, в това начинание се включиха още звезди като Башар Рахал, Йоанна Драгнева, Орлин Павлов, Ники Илиев и дори митрополит Антоний се включиха в акцията #роднотоморенеедемоде.

В социалните мрежи всеки от тях пуска клип или снимка, подкрепен с хаштаг. Не липсват и патетични речи от Арапя, Атия и други курорти.

Целта на кампанията, чието финансиране не е много ясно, е да върне летовниците обратно по българските плажове, пише вестник „България днес”.

Първи в защитната тема се включи режисьорът Ники Илиев. Синеокият актьор сподели снимки от къмпинг „Градина”, като под тях написа:

„Кадър от филма „The reunion movie” За снимките, на който избрахме нашето море. В подкрепа на кампанията #роднотоМоренеедемоде” завършва актьорът.

Дали благородната инициатива на звездите ни ще има успех, предстои да видим тепърва.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар