Дали тази снимка на Виктор Николаев няма да му коства брака? (ФОТО)

Гласувайте за статията

Едва ли сте виждали телевизионера в такава светлина

Мнозина се запитаха дали тази гореща снимка на водещия на сутрешния блок на Нова тв – Виктор Николаев, няма да му коства брака.

Всъщност става въпрос за доста гореща снимка, на която Виктор Николаев е в компанията на четири полуголи жени.

Виктор Николаев

Едва ли сте виждали телевизионера в такава светлина

Въпросната снимка показва Виктор Николаев в нетрадиционна светлина.
Водещият на „Здравей, България“ се оказа същински плейбой в нюзрума на Нова телевизия, покрай когото гравитират не обикновени служителки, а най-популярните лица от екрана.

Пикантното фото, на което журналистът се плацика във водата в компанията на бившата си екранна партньорка Ани Цолова, новинарката Ани Салич и още две дами от колектива, било направено от негови колеги по време на тиймбилдинг на морето.

Груповите почивки за по няколко дни били честа практика в Нова тв и имали за цел да сплотяват групата. Очевидно практиката работи, щом смятаният за мъж под чехъл Николаев е способен да хвърли задръжките и да скъси дистанцията с обвързаните си колежки.

От снимката се вижда, че на лицето на телевизионера грее щастлива усмивка, каквито са пуснали и Салич, и Цолова.
Едва ли обаче жена му Людмила би останала доволна от това, че Виктор си прекарва по-добре на почивките с колеги, отколкото на тези със семейството си.

Хора от екипа на сутрешния блок на Нова тв разкриват, че журналистката от БНР често правела сцени на ревност на мъжа си. Заради нея той престанал да изпраща до дома първо Ани Цолова, а после и заместничката ѝ Аделина Радева. Само допреди няколко месеца Николаев возеше Радева след ефир до апартамента ѝ с черния си джип, за да могат двамата да си бъбрят на четири очи, далеч от клюкарите в телевизията.

Людмила, която е кака с десетина години на тв звездата, ръководи с желязна ръка семейството и бързо вкарва журналиста в правия път. Освен че му е забранила да има твърде близки отношения с екранните си партньорки, тя го действа и в домакинството, пише pik.bg

Мнозина се запитаха дали Людмила знае за този фотос, както и дали той няма да коства брака на Виктор Николаев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар