Катето Евро предложила на Мариус Куркински да й стане… снаха! (виж тук)

Катето Евро искала Мариус за снаха
0

Катето Евро искала Мариус да се ожени за Сашо Кадиев!

Катето Евро, която отскоро води забавното шоу на Би Ти Ви „Игрите на звездите”, минала през подкупи и заплахи. За да склони колегата си Мариус Куркински да подготви сина й за НАТФИЗ.

Катето Евро
Катето Евро искала Мариус за снаха

Звездата от „Оркестър без име” била категорична, че именно режисьорът трябва да помогне на Александър Кадиев за кандидатстудентските изпити. И не приемала отговор, по-различен от „Да”, пише вестник „Уикенд“.

Катето постигнала целта си и Мариус приел, но не заради молбите й, които в някакъв отчаян момент прераснали в мрачни сценарий. А защото се убедил в таланта на Александър Кадиев, който днес е сред най-известните млади актьори и заедно с Деси Стоянова водят предаването „Преди обед” по Би Ти Ви.

По-интересното в историята е, че в стремежа си да убеди Мариус Куркински да стане учител на Александър, актрисата опитала да го спечели с необичайна оферта.

Катето обещала на Мариус да й стане… снаха. „Готова съм на всичко, кажи какво искаш и ще го имаш! Мост назад да ти направя?….”

От тоя род неща ми предлагаше – да се съблече чисто гола, да ми изиграе съчетание с въже, да ми направи дърпана баница, шоколадова торта, курабии, невъзможни неща. И така, след дълга серия шеги и закачки, един ден, в който бяхме особено развеселени, тя излезе с нова концепция:

„Мариус – каза, – ако подготвиш Сашко за НАТФИЗ, ще ти разреша да се омъжиш за него. И да ми станеш снаха!”, споделя режисьорът и актьор Мариус Куркински в книгата на Катето Евро.

Странното предложение не останало веднъж на думи. Актрисата така се вдъхновила от идеята, че в следващите дни все това говорела. Разбира се, всичко било на шега, но Катето все пак нямала спирачки.

„То не беше, че трябва да ходя да го искам в Кокаляне с бъклица и дрян, че когато дойдат гости, Катето ще им казва: „Запознайте се с добрата ми снаха”.

Или пред тях ще ми вика: „Снахо, иди да нацепиш камъни за огнището”, и тайничко ще им намига, страшно беше”, разказва Мариус Куркински.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.