Какво се случва със Слави Трифонов?

Гласувайте за статията

Шоуменът изуми всички колеги и близки

Мнозина се запитаха какво се случва със Слави Трифонов след поредната му странна проява.

Изглежда шоуменът е не само много подвластен на страховете си. В същото време той е готов на всякакви крайности в името на спокойствието си. Това, което направи тв водещият неотдавна, буквално стъписа всички негови колеги и близки.

Слави Трифонов

Шоуменът изуми всички колеги и близки

Оказа се, че Слави Трифонов е монтирал в къщата си в пернишкото село Кладница, където живее, ново електронно изобретение, пише „Уикенд“. С него входната врата на дома му може да се отключи единствено с неговия пръстов отпечатък.

Ключалката представлявала дигитално устройство, което има брава и скенер за пръст. За да влезе вкъщи, Слави Трифонов трябва само да постави пръста си върху четеца на устройството. То наподобява до голяма степен това, което имат айфоните за отключване на дисплея.

При все, че устройството позволява запаметяването на до 120 отпечатъка, Дългия не разрешил на никой от своите близки да имат достъп до имението му.

„В сравнение с други методи, идентификацията по пръстов отпечатък осигурява висока степен на защита – копирането на ключ, кражбата на парола или пропуск е много по-лесно, отколкото сдобиването с пръстови отпечатъци“.

Специалисти поясняват, че използването на тази технология осигурява не само сигурност, но и практичност. Потребителят не трябва да носи нищо – за да отключи вратата. Единственото, от което се нуждае е само от отпечатъкът на собствения си пръст. За скенера на входната врата на имението си в пернишкия Бевърли хилс, Трифонов се бръкнал с около 600 лв. – сума, нищожна за неговия джоб, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар