На 53: Радо Шишарката отново стана татко! (още подробности)

На 53: Радо Шишарката отново стана татко! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Радо Шишарката стана татко на 53 лазарника!

Радо Шишарката отново е баща, при това на достолепната 53-годишна възраст. След 16 години чакане изпълнителят на легендарните чалга парчета „Курви, сбогом” и „Тигре, тигре” се сдоби с мъжка рожба.

Радо Шишарката

Честито Радо Шишарката и любимата му Силвия!

Бебето е кръстено Самуил. Пеленачето се появило на бял свят в събота преди обед – 6 юли, за радост на цялата фамилия Петрови и било гръмогласно, колкото знаменития си баща, пише вестник „Уикенд“.

Юнакът проплакал в популярна сред ВИП персоните у нас столична болница, а родителите му сияели от щастие, разказват близки до семейството на Радослав и на втората му съпруга Силвия.

До последно раждането се пазело в пълна тайна и само малцина знаели, че Радо ще става татко. Бъдещите родители мълчали от суеверие и горчив житейски опит.

Двамата се надявали на свидна рожба още през декември 2011 г., когато изпълнителят на „Шопската салата” сключил граждански брак със Силвия след 8 години връзка.

Присъстващите на бракосъчетанието старателно оглеждали корема на булката и били сигурни, че ще има бебе, но такова не се появило.

След години Радослав бил на крачка от това да се сдобие с хлапе от любимата. Съпругата му, която работела във фондация за подпомагане на изоставени деца и сираци отново забременяла.

Нещата вървели нормално, но в осмия месец се появили усложнения. Въпреки медицинската намеса, бебето не могло да бъде спасено…

Кандидат родителите тежко понесли загубата и станали суеверни. Почнали да мислят, че наистина има лоши очи, които урочасват и че уроките могат да развалят и най-сигурното нещо.

Това били причината да не казват на никого, че Силвия пак е бременна. Когато почнало да й личи, настоявали за дискретност пред близките си.

Така след доста мълчание и спазване на куп народни ритуали, които мнозина наричат бабини деветини, двойката станала родители на малкия Самуил. За Радо това е трето по ред дете. От първия си брак с медицинската сестра Таня той има две деца – син Петър, който днес е малко над 30-годишен и дъщеря Бетина, която е на 24 г. Те са напълно самостоятелни и не били против нито за втория брак на баща си, нито за появата на малкия им брат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар