Бомба: Криско се пъчи с… фалшив питон! (още подробности)

Гласувайте за статията

Криско се хвали с фалшиво мъжко достойнство!

Огромен питон в гащите шокира феновете на Криско. Той се оказа фалшив, разбира се. За радост на едни и разочарование на други.

Криско

Криско шашна фенките си

Нестандартно изпълнение направи рапърът, за да се включи в интернет предизвикателството Bottle cap challenge.

Криско пъха в гащите си предмет, който наподобява огромен среден крак и с него отваря капачка на бутилка минерална вода.

Със засилка певецът успява да отвърти капачката и да се пошегува, че това става благодарение на огромното му мъжко достойнство, пише вестник „България Днес“.

Изпълнителят предизвика бурен смях с видеото, което качи на стори в Инстаграм. За радост или мъка на половинката му Цвети, това не е реалният пълнеж под панталоните на Кристиан Талев, а поредният майтап, който рапърът прави.

Оригиналната задача в предизвикателството е да се отвори бутилка с ритник…

Освен да се кодоши с подобен род предизвикателства в мрежата, Криско е в очакване на първото си дете. Танцьорката Цвети Петрова съвсем скоро ще роди като за целта е избрала пловдивска клиника.

Явно Криско и Цвети не искат да бъдат преследвани по петите от папараци и затова бягат от столицата. Появата на бебето им обаче определено ще бъде новината на годината в светските среди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар