Лидия Инджова от „Дяволското гърло“ пристана на чужденец! (виж тук)

Гласувайте за статията

Лидия Инджова се омъжва за чужденец!

Чаровната акриса Лидия Инджова, позната ни от „Дяволското гърло“, е на път да се врече във вярност на приятеля си чужденец. Това призна самата тя наскоро.

Лидия Инджова

Лидия Инджова се врича във вярност на своя любим

„Двамата с Филип си търсим жилище да се установим тук и… мислим за семейство. Съвсем скоро“, това сподели звездата от сериала „Дяволското гърло“, екранната Донка, или Лидия Инджова.

Симпатичната актриса се запознала с Филип съвсем случайно. „Беше в бирария. Излязох от фитнес с приятелка и се засякохме.

Всичките му приятели бяха облечени по един и същ начин с костюми и ги питахме защо е това, оттам тръгна всичко. И любовта ни се получи като в приказка“, споделя Инджова, цитира вестник „България Днес“.

Освен че търсят обща квартира, на влюбените само след дни им се налага да пътуват до Португалия за 60-ия рожден ден на таткото на Филип.

„Те са голяма рода – и двамата му родители имат по 7-8 братя и сестри. Ще се запозная с тях“, радва се Лидия Инджова.

Междувременно зрителите вече се чудят дали ще има продължение на сериала „Дяволското гърло“. Продуцентът Евтим Милошев бе споделил, че е много вероятно да създадат втори сезон, но разбира се, с коренно различен сюжет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар