Ричард Величков довърши Евгени Минчев

Гласувайте за статията

Фитнес гуруто изложи светския лъв

Фитнес инструкторът Ричард Величков, който се прослави покрай скандалното си представяне във ВИП Брадър, довърши паркетния лъв Евгени Минчев.

Преди броени дни Ричард Величков се оплака, че е подложен на сериозен тормоз от страна на Евгени Минчев. Светският лъв отправял неприлични предложения към бившия брадър и освен това бил доста напорист в свалките.

Ричард Величков

Фитнес гуруто изложи светския лъв

От своя страна Ричард Величков реши да разобличи ухажора си и направи това по доста унизителен начин. Той пусна част от съобщенията на Минчев към него и по този начин го изложи публично.

„Понеже си нагъл и ще ти дам отговор. Не си ми приятен като човек, а и освен това имаме различни наклонности. Вместо да се гордееш със себе си и да бъдеш надменен, се засрами. Нито един човек, гледайки те по телевизията, не казва на детето си, като пораснеш искам да приличаш на него. Тук не сме Ватикана и аз не съм Папата, това не е на почит“, написа скандалният фитнес гуру в социалните мрежи, адресирано до Минчев, пише show.blitz.bg.

Така и не става ясно обаче имало ли е отговор от Евгени Минчев на написаното от Ричард Величков. Вероятно продължението на „мача“ ще е тепърва, а кой от двамата ще излезе победител, само времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар