Поли Генова изправена пред сериозен проблем

Гласувайте за статията

Този проблем провокира все по-чести депресивни изблици у гласовитата блондинка

Певицата Поли Генова, която роди първородната си рожба през месец април тази година, е изправена през сериозен проблем.

Въпреки че са минали едва три месеца от щастливото събитие, Поли Генова изживява един от най-трудните си периоди. Запознати издават, че певицата се мъчи да свали натрупаните през бременността килограми. На този етап обаче за нейно огромно съжаление, успехът е нулев, пише „Галерия“.

Поли Генова

Този проблем провокира все по-чести депресивни изблици у гласовитата блондинка

Това, което виждала всяка сутрин в огледалото обаче, вече провокирало все по-чести депресивни изблици, издават нейни приятелки, загрижени за гласовитата блондинка.
Поли все още не може да влезе във формата, която иска и упорито се бори с теглото си.

Нещо повече – от раждането насам тя не е свалила нито грам от излишните си килограми, въпреки че почти постоянно е в движение покрай летните концерти.
Наложило се дори Поли да спре кърменето преждевременно, за да се върне на сцената. Това разбира се оказало огромно влияние на фигурата й.

Както е известно, кърменето спомага за по-бързото отслабване. Освен това, покрай натоварения си график певицата се хранела нездравословно, а тренировките във фитнеса били мираж, пише show.blitz.bg.

Всъщност истината е, че Поли Генова не е единствената от музикалната гилдия, която не може да се справи с качените килограми от бременността. Деси Слава все още продължава да се бори с тях, но не особено успешно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар