Честито: Любимката Рая от „София Ден и Нощ“ чака бебе! (Михаела Павлова показа коремчето)

Чаровната Рая от "София Ден и Нощ" чака първото си бебче
0

Всеобщата любимка Рая от „София Ден и Нощ“ ще става майка за първи път!

Танцьорката Михаела Павлова, която влезе в образа на любимката на зрителите Рая от „София Ден и Нощ“, показа бременно коремче. Доста наедряло при това, явно раждането ще бъде съвсем скоро.

Рая
Чаровната Рая от „София Ден и Нощ“ чака първото си бебче

Чаровната брюнетка, която по-рано взе участие и във формата „Денсинг старс“, където си партнира с Мариан Кюрпанов, очаква първородния си наследник.

От публикацията става ясно, че бъдещият татко се казва Крис. Почитателите на актрисата побързаха да й честитят, пожелавайки й леко раждане и щастлив семеен живот, пише вестник „Телеграф“.

Екранната Рая от „София Ден и Нощ“ и Крис са заедно повече от година, като са неразделни. Двамата обичат да пътуват из страната, а местата, които посещават, са предимно спокойни планински кътчета.

Преди време се говореше, че Михаела Павлова е имала връзка с колегите си от поредицата Дани и Марио, но слуховете се оказаха лъжа. Актрисата разочарова феновете си като напусна сериала и месеци наред я чакаха да се върне.

Причината за това беше ниското заплащане, но и работата й като инструктор по танци в столична танцова школа. Мишето тренира малки деца и явно работата с тях й доставя повече наслада от снимачната площадка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.