Мария Илиева свали 8 кг. за нула време: Отслабва с кето диета!

Мария Илиева свали 8 кг. за нула време: Отслабва с кето диета!
2 (40%) 1 vote

Мария Илиева свали 8 килограма с кето диета!

В последно време Мария Илиева видимо е отслабнала. Изпълнителката, станала легендарна с голямото си дупе още преди световната мода на гигантските задници, вече не се притеснява да се показва в изрязани шорти, впити дрехи и бански.

Мария Илиева

Мария Илиева свали 8 кила за нула време

По време на бременността си тя качи близо 20 кила и след раждането полагаше неимоверни усилия да ги свали, но доскоро манекенските мерки бяха само мираж за нея.

Въпреки непрестанните диети, поп звездата трудно успяваше да задържи постигнатите резултати. Но ето че настъпването на лятото я мотивирало да стопи паласките, пише вестник „Уикенд“.

Запознати издават, че Илиева стопила излишните тлъстини с много ограничения. Тя си поставила за цел да смъкне останалите 7-8 килограма след раждaнето и успяла да го постигне.

Още в шоуто „Като две капки вода” певицата изглеждаше отслабнала, но сега положителната промяна във фигурата й е още по-видима.

За да се втали, Мария Илиева минала на така модерната в момента кето диета – режим с ниско съдържание на въглехидрати и богат прием на мазнини. Тя консумирала предимно месо, яйца и зеленчуци.

Стараела се в свободното си време да спортува, но напоследък рядко й оставало такова, защото лятото за нея бил натоварен сезон откъм музикални участия.

Възможно е и нова любов да е повлияла върху отслабването на Мария. Тя отдавна обяви, че се е разделила с бащата на сина си.

Говори се, че в началото на годината е имала вземане-даване с колегата си Петър Бонев, който от години я харесвал. Но певицата упорито мълчи по този въпрос. Тя рядко говори за личния си живот и предпочита вниманието на почитателите й да е съсредоточено върху работата й.

Макар че едногодишният й син Александър е още в крехка възраст, певицата побърза да се върне на работа скоро след раждането и сега успешно съчетава личните и професионалните си ангажименти.

В момента тя е отдадена на турнето си и обикаля най-големите градове в България, но хлапето пътува с нея – докато певицата е на сцената, за малкия Сашко се грижи детегледачка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар