Кичка Бодурова цака родината си

Гласувайте за статията

Очевидно разчита на късмета си

Запознати издават, че певицата Кичка Бодурова цака родината си.

Те подчертават, че тя е неизрядна във внасянето на задължителните здравни осигуровки.

Кичка Бодурова

Очевидно разчита на късмета си

Оказва се, че естрадната звезда е прекъснала плащанията още през далечната 2014 г. До днешна дата тя има натрупани задължения за общо 50 месеца. Проста справка показва, че Бодурова дължи на държавата 1120 лева.

Служители на НАП обаче разясняват, че ако Кичка Бодурова реши да си възстанови прекъснатите здравни права, най-вероятно ще трябва да плати тлъста глоба, лимитът на която достига 1000 лева. Като артист на свободна практика, който няма зад гърба си продуцентска компания и трудов договор, Кичка Бодурова явно е решила, че не е необходимо да се самоосигурява.

Тъй като живее заедно със съпруга си и дъщеря си предимно в Америка, а у нас си идва само за по няколко месеца в годината, бургазлийката разчитала на късмета си да не ѝ се налага да опира до родните доктори. Ако по стечение на обстоятелствата ѝ се случи нещо и тя се нуждае от спешен преглед или медицинска помощ на територията на България, такива ще ѝ бъдат отказани в държавните лечебници.

Оказва се обаче, че тя далеч не е единствената звезда, която пренебрегва с лека ръка внасянето на здравни осигуровки. Нейната съгражданка и кръвна врагиня Тони Димитрова също не ги е плащала. Преди време и колегата им Данчо Караджов цакаше държавата по същия начин. След като заболя от диабет обаче, спрял да пести и вече внася редовно осигуровките си, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар