С какво се захваща Годжи?

Най-разочарована от новото му начинание е половинката му Надя
0

Най-разочарована от новото му начинание е половинката му Надя

След като стана ясно, че остават броени дни до края на „Шоуто на Слави“, целият екип, в това число и Годжи, са се преориентирали.

Запознати издават, че басистът на „Ку-ку бенд“ смята да гради самостоятелна кариера. От време на време ще се събират да свирят заедно по частни партита и сватби.

Годжи
Най-разочарована от новото му начинание е половинката му Надя

От близкото му обкръжение разкриват, че той изпитвал сериозни финансови затруднения заради големите борчове, които изплаща. За да си стъпи на краката след падането на шоуто, Годжи ще започне работа като музикант на круизен кораб, пише „Галерия“.

Заплатата от 5000 лева на месец е значително по-ниска от тази, която взима при Слави. За сметка на това пък няма да му се налага да харчи за храна и битови сметки. Лайнерът е презокеански и Годжи няма да си е у дома близо 9 месеца от годината.

Разбира се тай-нещастна от новата работа на басиста е половинката му Надежда Дончева, която миналата година го дари с дъщеричка. Тя се притеснявала, че разстоянието ще навреди на връзката им и Годжи може да си намери любовница на кораба.

Самата тя обаче не работи и разчита само на продажбите на биопродукти в магазинчето си, които били минимални, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.