Как Любо Гребеца ликвидира двама свои от „Наглите“

Как Любо Гребеца ликвидира двама свои от „Наглите“
5 (100%) 1 vote
Любомир Димитров-Гребеца е заподозрян в отвличането на 13 души

Правосъдието най-после застигна най-наглия сред „Наглите“ – изрода Любо Гребеца – пише в. „Уикенд“. Преди дни столичният гангстер, прочул се като част от зловещата банда за похищения на богаташи, отвлякла за откуп 13 души, бе осъден на доживотен затвор от Софийския апелативен съд. Доживотният затвор за Гребеца ще влезе в сила едва когато бъде потвърден и от Върховния касационен съд, което е почти сигурно, че ще се случи – отбелязва изданието.

Тежката присъда, постановена за Любо Гребеца, е за две брутални убийства, извършени от него покрай дейността му на силовак в бандата за отвличания „Наглите“. Показателен за жестокостта на Любо Гребеца е фактът, че и двамата ликвидирани от него – Юлиян Лефтеров-Кунгфуто и Иван Пайнавелов-Сапата са му били едни от най-близките приятели – коментира вестникът.

Лично Любо застрелва Кунгфуто, като го подозира, че е полицейски човек под прикритие, а след това гръмва и приятеля си Сапата заради финансов дълг.
Така бе сложен край на опита на Любо Гребеца да се измъкне от правосъдието. През последната година и половина той на два пъти поиска предсрочно освобождаване от затвора заради добро поведение. След бурния обществен отзвук обаче Гребецът бе върнат зад решетките, където ще остане до края на живота си.

Гребеца хладнокръвно застрелял двама свои от бандата

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Как Любо Гребеца ликвидира двама свои от „Наглите“”

  1. Стефан

    ян. 16. 2020

    Тоя на снимката ако е Любо Гребеца, то аз съм Доналд Тръмп! Аре да се подготвите малко по добре и ако съм на мястото на г-н Симеонов бих ви съдил и осъдил!

Добавете коментар