Няма да повярвате какво направи Веселин Маринов

Гласувайте за статията

Погрижил се да я настани на възможно най-подходящото място

Мнозина от почитателите на трубадура на любовта Веселин Маринов не могат да повярват, че е способен на такова нещо.

Неотдавна от близкото обкръжение на Веселин Маринов разкриха, че е дал 86-годишната си майка в хоспис. 86-годишната жена живее в луксозен дом за възрастни срещу сумата от 1000 лева на месец.

Веселин Маринов

Погрижил се да я настани на възможно най-подходящото място

Веселин Маринов изпратил майка си в хоспис, тъй като нямал възможност да се грижи лично за нея. След щателно проучване на домовете за възрастни хора у нас, той избрал да настани 86-годишната си родителка в резиденция „Детелина“ в село Подгорие, община Костенец.

Справка с ценоразписа на заведението показва, че месечните такси там започват от 1000 и достигат до 1580 лева. Маринов обаче на драго сърце давал сумата. Той е изключително доволен, че персоналът обгрижва майка му Мария старателно. Предвид здравословното й състояние, тя се нуждае от непрекъснати медицински грижи.

„Там постоянно има лекари, рехабилитация… Вече година и половина майка ми е там“, споделя Веселин Маринов. В дома за възрастни той я изпратил, след като баща му се спомина внезапно през април 2018 г.

Пенсионерката така и не могла да прежали съпруга си, но се съгласила да напусне родния си дом в Полски Тръмбеш,. Причина за това е, че трудно чувала, не виждала и едва се придвижвала с проходилка. Сами се досещате, че всичко това затруднява сериозно извършването на елементарни действия, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар