Какво се случва с бившата съпруга на Румен Радев?

Гласувайте за статията

Гинка Кесякова е на седмото небе от щастие

Мнозина се запитаха какво се случва с бившата съпруга на държавния глава на Република България – Румен Радев.

От близкото обкръжение на бившата съпруга на Румен Радев – Гинка издават, че тя е зарязала работата си заради новото попълнение в семейството.

Румен Радев

Гинка Кесякова е на седмото небе от щастие

Първата съпруга на Румен Радев почерпила колеги и приятели за появата на бебе. Преди броени дни семейството на Гинка Кесякова се е разширило с още един член. Екссъпругата на президента била на върха на щастието, че е станала леля за трети път.

Братът на Кесякова – Тошо, се е сдобил с трето момиченце, а повече от него и половинката му Цвети се вълнувала само лелята Гинка. Тя вече успяла да зърне и прегърне третата си племенничка. Дори си взела няколко почивни дни от работа, за да прекара време със семейството си в родния Пловдив. Именно там живеят роднините ѝ и до днес.

Банкерката отрупала бебето с хубави подаръци и нямала търпение да дойде време за дългия ѝ летен отпуск. Част от него тя планира да посвети на пеленачето и другите си две племеннички. Във всеки удобен момент Кесякова бяга от натоварения си начин на живот в столицата или в планината, или в родния край.

Братът на бившата съпруга на президента и семейството му имали дом в Пловдив, откъдето всъщност навремето Радев взел първата си жена, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар