Анахид Тачева скандализира обществото

Гласувайте за статията

Тя няма намерение да жертва охолния си живот

Легендарната говорителка от близкото минало Анахид Тачева скандализира обществото.

От близкото обкръжение на фамилията издават, че Анахид Тачева е взела решение да пропусне тазгодишния помен на покойния й син Димитър Цонев.

Анахид Тачева

Тя няма намерение да жертва охолния си живот

Припомняме, че на 23 август се навършват 3 години от кончината на телевизионера. Той бе покосен от масивен инсулт. Той го повали на връщане от семейна почивка в резиденцията „Евксиноград“. Майка му обаче нямало да присъства на възпоменателния ритуал и щяла да го почете от дистанция.

Решението на Анахид Тачева да не се връща в България било окончателно и завинаги. Тя планирала повече кракът ѝ да не стъпва тук. Тя пропусна и сватбата на внучка си Деси, която сключи брак с годеника си Явор Стефанов, от когото е бременна с момиченце.

Не желаела да се връща и заради другата си дъщеря Теодора, която направи два опита за самоубийство и бе между живота и смъртта. Анахид се успокоила, че в момента щерка ѝ вече си намерила сериозна работа за италианска фирма и нямала нужда от нейната закрила. Освен това животът на бившата говорителка зад Океана бил като приказка. Тя нямала никакво намерение да го жертва, за да бъде при по-голямата част от близките си в България.

Припомняме, че от години Анахид Тачева живее в Щатите с дъщеря си – също Анахид, от втория ѝ брак с Васил Тачев. Охолството ѝ било подсигурено от нейния зет милионер, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар