Нова тв нажежи страстите до червено (ФОТО)

Гласувайте за статията

Двамата с Богомил Грозев ще се редуват

Нова тв успя да нажежи страстите сред зрителите си до червено.

От днес в ефира на Нова тв, зрителите гледат най-новото попълнение в екипа на сутрешния блок „Здравей, България“ – Яна Чинкова.

Нова тв

Двамата с Богомил Грозев ще се редуват

Тя е водеща на сутрешните новинарски емисии, които са неразделна част от предаването. Дамата ще се редува с Богомил Грозев. Яна е от Пловдив и е печелила конкурси за красота. Прохожда в телевизията, като представя прогнозата за времето по ТВ7 заедно с Натали Трифонова.

Впоследствие чете и новини в Канал 3. Чаровната брюнетка има дъщеря от бившия футболист на ЦСКА Александър Бранеков, с когото са разведени.
„Яна започва от днес. Аз ще чета новините една седмица и тя ще ги чете една седмица.”, заяви Богомил Грозев.

„Голямо облекчение за теб.”, подхвърли Аделина Радева. ”След толкова години на фронта, тя поема.”, допълни Грозев. Радева попита Чинкова дали има проблеми с ранното ставане, коя е любимата й професионална тема и без какво не може извън телевизията.

„Нямам проблеми със ставането, а политиката е сред любимите ми теми. Едно нещо, без което не мога, това е дъщеря ми. Другото, без което не мога, са спортът и книгите.”, отговори Яна Чинкова.

„Добре дошла в екипа, Яна. Много ти се радваме, пожелаваме ти успех.”, заключи в петъчното издаване на предаването Аделина Радева, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар