Излязоха наяве разтърсващи подробности за раздялата на Андреа и Кубрат Пулев

Гласувайте за статията

Двамата са успели да запазят добрите си отношения

Както вече стана ясно, раздялата между Андреа и Кубрат Пулев вече е факт.

По-рано Андреа публикува красноречиво съобщение под последната си снимка на официалния си Инстаграм профил. „Прекалено млада съм да се женя и твърде стара да играя детски игри, радвам се на живота сама“, написа тя.

Андреа

Двамата са успели да запазят добрите си отношения

Те не са заедно още от края на м.г., малко след мача срещу Хюи Фюри в зала „Арена Армеец“, твърди „Флагман“, като се позовава на свои източници.
Раздялата им се е осъществила сравнително цивилизовано. Причината за нея е, че Кубрат не живеел в България през по-голямата част от времето. Голяма част от връзката им на практика била дистанционна. Именно това много дразнело Андреа, която искала да прекарва повече време с любимия си.

Към днешна дата Кубрат Пулев дори вече има нова приятелка, с която живеят на семейни начала. Въпреки всичко двамата с Андреа запазили добри приятелски отношения, което добре би обяснило ревностната защита на боксьора от страна на Андреа в седмиците, когато скандалът с Джеи Суши назряваше, пише zajenata.bg.

Е, няма никакво съмнение, че пра вилата в живота важат за всички, без оглед на това дали сте известна личност или никой, освен близките ви, не е чувал за вас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар